Ru­co­lao­me­let

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Helft van rucola fijnsnijden. Eieren loskloppen met melk, gesneden rucola, zout en peper. In koekenpan olie verhitten en achtereenvolgens vier omeletten bakken. Pistolets opensnijden en besmeren met roomkaas. Rest van rucola op broodjes leggen. Omelet er dubbelgevouwen tussen leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het voorjaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.