Mi­nit­a­co met to­maat en to­nijn

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans lunch 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen. Taco's op bakplaat leggen, besmeren met tomatensaus en beleggen met reepjes paprika en stukjes tonijn. Bestrooien met kaas. Bakplaat onder grill schuiven en kaas laten smelten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het voorjaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.