Brood­je cour­get­te

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan lunch 4 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Pistolets in 9 min. volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Grillpan verwarmen. Courgette aan beide kanten dun bestrijken met olie en bestrooien met Provençaalse kruiden en peper. Courgetteplakken in grillpan 5 min. roosteren, halverwege keren. Courgette met zout, peper en azijn op smaak brengen. Pistolets halveren en met tomatentapenade besmeren. Courgette op tapenadepistolets leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het voorjaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.