Yog­hurt-flip met bit­ter­koek­jes

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
4 32

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • hoge glazen

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kruimel de koekjes grof. Verdeel de jam over de glazen. Schep laagjes yoghurt in erover. Maak halverwege een laag van de helft van de koekjes.
  2. Maak weer een laag van de yoghurt en strooi op het einde de rest van de koekjes erover. Serveer met lange lepels.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 10-11

Yoghurt-flip met bitterkoekjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Yog­hurt-flip met bit­ter­koek­jes

1
1
  • 8 Bitterkoekjes
  • 4 el bosvruchtenjam
  • 500 ml milde yoghurt

Kruimel de koekjes grof. Verdeel de jam over de glazen. Schep laagjes yoghurt in erover. Maak halverwege een laag van de helft van de koekjes.

2
2

Maak weer een laag van de yoghurt en strooi op het einde de rest van de koekjes erover. Serveer met lange lepels.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.