Ka­bel­jauw met cur­ry-ko­kos­saus

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 670 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 3 uur wachten
(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 50

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In steelpan 2 el curry pasta met kokosmelk mengen en zachtjes verwarmen. Vis droogdeppen en door bloem wentelen. In koekenpan 2 el olie verhitten en vis 8 min. bakken. Tomaten aan saus toevoegen en meewarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. In wok rest van olie verhitten, groenten 5 min. wokken en met zout en peper op smaak brengen. Rijst met vis, saus en groenten serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.