Mie met Chi­ne­se zee­vruch­ten­saus

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie 2 min. koken, met koud water afspoelen en laten uitlekken. Ui pellen en in halve ringen snijden. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In wok olie verhitten en ui met paprika's 4 min. roerbakken. In steelpan saus met zeevruchten zachtjes verwarmen. Mie bij paprika scheppen en nog 2 min. roerbakken. Met ketjap, zout en peper op smaak brengen. Mie met zeevruchtensaus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 380 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.