To­ma­ten­spa­ghet­ti met Ita­li­aan­se groen­ten

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Verhit in een braadpan de rest van de olie en bak de groenten 5 min. Roer de pastasaus door het gehakt en verwarm op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Meng de gehaktsaus door de spaghetti en verdeel over 4 borden. Schep de groenten erbij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 805 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 94 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.