Ita­li­aan­se kar­bo­na­des

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bestrijk de karbonades aan beide kanten met pesto en laat de smaak 5-10 minuten intrekken. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de karbonades op matig tot hoog vuur in 4-5 minuten aan één kant bruin. Keer de karbonades en leg de plakjes tomaat er dakpansgewijs op. Leg op elke karbonade een plak mozzarella en maal hier wat chilivlokken en zwarte peper boven. Bak de karbonades in nog 4-5 minuten gaar en laat de kaas smelten. Leg de karbonades op vier borden. Roer de wijn door het bakvet en laat dit ven bruisend tot jus inkoken. Lekker met tagliatelle en bloemkool.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 380 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.