Pi­kan­te stamp­pot met vlees en groen­te

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wortel schoonmaken en in blokjes snijden. Sperziebonen en wortel met weinig zout 5 min. koken. Van pureemix (uit pak) en 1 liter water volgens gebruiksaanwijzing puree bereiden. Groente er doorroeren en afdekken. In koekenpan olie verhitten en vlees in 8 min. bruinbakken. Pikante mix (uit pak) met 150 ml koud water aanmaken en bij vlees schenken. Onder af en toe roeren aan de kook brengen. Stamppot op laag vuur nog even verwarmen. Pinda's grof hakken. Stamppot over vier borden verdelen, vlees met saus erover scheppen en met pinda's bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.