Kal­koen­drie­hoek­jes met ge­smoor­de sprui­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 925 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 225 °C. Spreid het bladerdeeg uit op het aanrecht. Leg de kalkoen in het midden van elk plakje en bestrooi met peper en zout. Verdeel de roomkaas erover en klap het deeg er diagonaal overheen. Maak de randen goed dicht met een vork en bak in 25 min. gaar en goudbruin in het midden van de oven. Verhit de margarine in een hapjespan en fruit de ui en knoflook. Voeg de spruiten en bouillon toe, doe de deksel op de pan en smoor in 8 min. gaar. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Verdeel de spruiten over 4 borden en bestrooi met de pijnboompitten. Serveer met de kalkoendriehoekjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 925 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 64 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.