Var­kens­schnit­zel ge­vuld met Zaan­lan­der kaas

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 895 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 ºC. Filets met zout en peper bestrooien. Kaas erover verdelen, filets dubbelklappen en opening dichtsteken met prikkers. In diep bord ei met 2 el water loskloppen. Paneermeel op plat bord strooien. Vlees eerst door ei en daarna door paneermeel wentelen. In koekenpan margarine verhitten en vlees in 30 min. rondom bruin en gaar bakken. Aardappelballetjes in midden van oven 15-20 min. bakken. In wok olie verhitten en wokmix 10 min. roerbakken. Gevulde filets met aardappelballetjes en wokmix serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 895 kcal
  • eiwit 47 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 50 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.