Sla­vin­ken met aard­ap­pels en jus

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spruiten schoonmaken en 3 min. voorkoken. Aardappels schillen, halveren en met weinig zout in 20 min. gaarkoken. In pan 3 el olie verhitten en slavinken in 18 min. bruin en gaar bakken. In wok andere helft olie verhitten en spruiten 15 min. roerbakken. Kaas raspen. Jus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en tussentijds doorroeren. Kaas, peper en spruiten door elkaar scheppen en nog even verwarmen, zodat kaas smelt. Aardappels met slavink en spruiten serveren. Jus over aardappels schenken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 785 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 55 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.