Ha­ver­mout-ma­ïspan­nen­koek­jes

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 40

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maïs laten uitlekken. Eieren loskloppen en maïs, havermout en zout en peper erdoor mengen. In koekenpan beetje margarine verhitten en 3-4 porties beslag in pan scheppen. Iets platdrukken. Pannenkoekjes in 4 min. gaarbakken, halverwege keren. Pannenkoekjes warmhouden onder aluminiumfolie. Herhalen tot beslag op is. Intussen komkommer in plakjes schaven. Azijn, zout en peper door mayonaise mengen en deze dressing door komkommer scheppen. Maïspannenkoekjes serveren met komkommersalade en tomatenketchup.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 655 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.