Mar­sa­lakip met ko­kos­spi­na­zie

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

In braadpan 3 el olie verhitten. Kip rondom bruinbakken. Kip half afgedekt in ca. 30 min. gaarbakken. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Als kip bijna gaar is in wok rest van olie verhitten. Ui met currypasta 2 min. bakken. Spinazie beetje bij beetje toevoegen en 3 min. roerbakken. Kokosmelk toevoegen en spinazie nog 2 min. koken. Allesbinder door kokosspinazie scheppen en met zout op smaak brengen. Kip met rijst en kokosspinazie serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 835 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.