Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Mar­sa­lakip met ko­kos­spi­na­zie

Een lekker oosters recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: gevogelte, olie, kipkarbonade met marsalamarinade, basmatirijst, ui, milde currypasta, spinazie, kokosmelk en allesbinder Oosters hoofdgerecht 4 personen 835 kcal
3 8

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • wok

Bereiden

In braadpan 3 el olie verhitten. Kip rondom bruinbakken. Kip half afgedekt in ca. 30 min. gaarbakken. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Als kip bijna gaar is in wok rest van olie verhitten. Ui met currypasta 2 min. bakken. Spinazie beetje bij beetje toevoegen en 3 min. roerbakken. Kokosmelk toevoegen en spinazie nog 2 min. koken. Allesbinder door kokosspinazie scheppen en met zout op smaak brengen. Kip met rijst en kokosspinazie serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 835 kcal
  • Eiwit 41 g
  • Vet 43 g
  • Koolhydraten 73 g
Tags