Zoe­te punt­pa­pri­ka's met pan­dan­rijst

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 385 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(75)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 75

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grote ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens beschrijving op verpakking gaarkoken. Puntpaprika's in lengte halveren, zaadlijsten verwijderen. Uien en knoflook pellen en fijnsnijden. Groene paprika's wassen, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden. In kleine koekenpan olie verhitten en ui en knoflook zacht fruiten. Garnalen en groene paprika toevoegen en kort meebakken. Rijst met garnalen, groenten en koriander mengen. Paprika's met rijstmengsel vullen en met rest olijfolie besprenkelen. Paprika's en restant vulling in ingevette ovenschaal leggen en 15 min. bakken. Gevulde paprika's over vier borden verdelen en restant vulling ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 385 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.