Kal­koen­fi­let met moz­za­rel­la en to­ma­ten

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kalkoenfilets in vier stukken verdelen en met zout en peper bestrooien. Uien pellen en snipperen. In pan margarine verhitten en kalkoen in 15 min. bruin en gaar bakken. Laatste 5 min. ui mee fruiten. Tagliatelle volgens aanwijzing op verpakking beetgaar koken. Grill van oven voorverwarmen. Toscana saus en gepelde tomaten samenvoegen en op matig vuur verwarmen. Mozzarella in plakken snijden. Kalkoen uit pan nemen, in ovenschaal leggen en tomatensaus toevoegen. Mozzarella over kalkoen verdelen en enkele minuten onder grill laten gratineren. Kalkoen met tagliatelle serveren. Lekker met frisse plakjes komkommer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.