Va­nil­le­room­ijs met drui­ven en aman­de­len

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In droge pan amandelen roosteren tot ze lichtbruin zijn. Druiven wassen en halveren. Margarine in pan verhitten. Druiven met suiker toevoegen en op laag vuur kort verwarmen. Kookroom toevoegen en verwarmen tot saus een beetje inkookt. IJs over 4 borden verdelen. Druiven met saus er omheen schenken en garneren met amandelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.