Fish and chips

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
engels hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. In kopje 2 el olie mengen met kerriepoeder. Lekkerbekjes rondom bestrijken met kerrieolie en op bakplaat leggen. Vis in midden van oven in 15-20 min. door en door heet en lekker knapperig laten worden. Aardappels onder stromend water schoonboenen, droogdeppen en in grove stukken snijden. In wok rest van olie verhitten. Aardappelblokjes en knoflook erdoor scheppen en afgedekt in 15 min. goudbruin en gaar bakken, regelmatig omscheppen. Op smaak brengen met zout en peper. In slaschaal peenjulienne luchtig mengen met Amsterdamse uitjes en koriander. Thousand Islands dressing erover druppelen. Lekkerbekjes met gebakken aardappels en wortelsalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.