Pas­ta­gra­tin met spi­na­zie en sa­la­mi

(240)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 240

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ovengrill voorverwarmen. Spinazie ontdooien volgens aanwijzing op verpakking. In hapjespan olie verhitten en knoflook en ui 2 min. zachtjes bakken. Champignons toevoegen en op hoog vuur in 3-4 min. bruinbakken. Salami in reepjes snijden. Spinazie, salami en pasta door champignonmengsel scheppen. Geheel al omscheppend verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta overdoen in ovenschaal. Kaas erover strooien en onder grill in 5 min. goudbruin laten kleuren. Lekker met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.