Flens­jes met ba­na­nen­kwark en si­naas­ap­pel

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappels. Snijd de sinaasappels in plakken. Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Leg de plakken naast elkaar in de pan en bak 3 min. Keer de plakken, bestrooi met 1 el vanillesuiker en laat de suiker in 3 min. smelten.
  2. Pel ondertussen de banaan en prak fijn met een vork. Meng de kwark en de rest van de vanillesuiker door de bananenpuree. Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verdeel de bananenkwark en sinaasappel over de pannenkoeken.

Tip:

Vervang de zelfgemaakte bananenkwark door kant-en-klare bananenkwark of vanillekwark.

video

Pan­nen­koe­ken bak­ken

Instructievideo - 02:02 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.