Brood­scho­tel met ap­pel

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 350 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 41

Ingrediënten

Keukenspullen
  • laag ovenschaaltje (inhoud 750 ml), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Sneetjes rozijnenbrood twee keer schuin doorsnijden, zodat vier driehoekjes ontstaan. Appel schillen en in dunne partjes snijden. Driehoekjes brood en partjes appel om en om dakpansgewijs in ovenschaal leggen. Ei loskloppen met slagroom, vanillesuiker en kaneel. Mengsel over brood in ovenschaaltje schenken en 5 min. laten intrekken. In midden van oven broodschotel in 15-20 min. goudbruin en gaar laten worden. (Lauw)warm serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.