Mos­terd-vis­soep

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roodbaars in reepjes snijden. Sjalot pellen en snipperen. In pan boter verhitten en sjalot 1 min. fruiten. Mosterd en roodbaars toevoegen en even meesmoren. Soep en 100 ml water toevoegen en langzaam tegen de kook aanbrengen. Soep 3 min. verhitten tot vis gaar is. Soep in 4 kommen scheppen. In elke kom 1 lepel crème fraîche scheppen en met bieslook bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.