Krui­di­ge ta­gli­a­tel­le met var­kens­fi­let

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle in ruim water beetgaar koken. Stoomgroente volgens gebruiksaanwijzing bereiden in de magnetron. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Basilicum in reepjes knippen. In koekenpan boter verhitten en varkensfilet lapjes in ca. 1 minuut per kant gaar bakken. Tagliatelle afgieten en mengen met olijfolie, paprikareepjes, overgebleven bakvet en basilicum. Tagliatelle serveren met groenten en varkensfilets.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 90 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.