Drie­kleu­ren­stamp­pot met pi­kan­te run­de­reep­jes

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sperziebonen schoonmaken en in stukjes snijden. Worteltjes in stukjes snijden. Sperziebonen en wortel 8 min. koken. Paprika in reepjes snijden. In pan boter verhitten. Runderreepjes met paprika 6 min. bakken. Pikant mix (uit pak) mengen met 300 ml water en door vlees scheppen. Geheel door en door verhitten. Voor puree 1 liter water aan de kook brengen. Tomaatjes halveren. Pureepoeder met garde door kokende water kloppen. Sperziebonen, wortel en tomaatjes door puree scheppen. Vlees in pikante saus bij stamppot serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 429 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.