Pas­ta met me­di­ter­ra­ne to­nijn­saus

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Ui schoonmaken en snipperen. Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. In pan olie verhitten en ui fruiten. Courgette toevoegen en 5 min. bakken. Tomaten laten uitlekken en fijnsnijden. Olijven halveren. Tomaten, kappertjes en olijven toevoegen en 5 min. zacht verwarmen. Tonijn laten uitlekken en toevoegen. Saus nog 2 min. verwarmen en met pasta serveren. Lekker met komkommersalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 82 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.