Pit­ti­ge ge­hakt­flap­jes met zout­fla­kes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 775 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 225 °C voorverwarmen. Bladerdeeg op aanrecht uitspreiden en laten ontdooien. Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en pepers fijnsnijden. Knoflook pellen en snipperen. In koekenpan met antiaanbaklaag rundergehakt rul bakken. Rode peper en knoflook toevoegen. Ei toevoegen en doorroeren. Bladerdeegflapjes vullen met gehaktmengsel, tot driehoek vouwen en met zoutflakes bestrooien. Flapjes voor een goudbruine kleur met wat melk bestrijken en in midden van oven in 20 min. gaarbakken. Intussen tomaten in partjes snijden. Flapjes met tomatensalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 775 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 58 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.