Kro­kan­te kaas-sa­la­mi­kno­pen

  • borrelhapje
  • 6 personen
    • 30 min. bereiden
(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 6 personen
3 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • plasticfolie
  • bakplaat
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de salami heel fijn. Druk de plakjes bladerdeeg per 2 aan elkaar vast tot een rechthoek. Leg 1 deegplak op een licht met bloem bestoven werkvlak. Verdeel de salami erover. Leg de tweede deegplak erop. Rol het deeg uit tot een rechthoek van 10 x 20 cm. Bestrijk het deeg met ei en strooi de kaas erover. Druk de kaas stevig op het deeg en snijd het in lange repen van 1 cm breed. Leg in elke reep een knoop en leg de knopen op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet de kaasknopen tot het moment van afbakken afgedekt met plasticfolie in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bak de knopen in 15 minuten lichtbruin en gaar.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.