Toast­ster­ren met bies­look­room en ge­rook­te kip

  • borrelhapje
  • 8 personen
    • 25 min. bereiden
(94)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 8 personen
4 94

Ingrediënten

Keukenspullen
  • uitsteekvormpje (ster)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roer de fijngesneden bieslook en de zure room door elkaar. Breng de bieslookroom op smaak met zout en peper. Snijd de kipfilet in 16 dunne plakjes. Bestrijk het brood dun met olijfolie en rooster ze aan beide zijden goudbruin. Steek met een uitsteekvorm 16 sterren uit het geroosterde brood. Bestrijk elke broodster met bieslookroom en leg er telkens een plakje kip en wat paprikareepjes op. Stapel steeds twee belegde broodsterren op elkaar. Druk licht aan en garneer met een schepje bieslookroom en de overige sprietjes bieslook. Steek in elke ster eventueel een cocktailprikker.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.