Koud avo­ca­do­soep­je met gei­ten­kaas

(99)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 99

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees in stukken snijden en in keukenmachine of met staafmixer pureren met citroensap en slagroom. Bouillon en vermout bij puree schenken. Avocadosoep goed doorroeren en op smaak brengen met versgemalen citroenpeper. Soep in vier kleine glaasjes schenken en garneren met kruimeltjes geitenkaas en tuinkers.

Tip:

Ook leuk om als amuse te serveren, bij aanvang van het kerstdiner als iedereen aan tafel gaat.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 130 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.