Krui­di­ge kriel­tjes met Ita­li­aan­se car­ré

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In grote koekenpan 4 el olie verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Paprika schoonmaken en fijnsnijden. Laatste 5 min. paprika met krieltjes meebakken. Tuinerwtjes in 4 min. koken en afgieten. Witte kaasblokjes over tuinerwtjes strooien. Erwtjes met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan rest van olie verhitten en Italiaanse carré in 5 min. gaar bakken. Italiaanse kruiden door krieltjes scheppen. Krieltjes met zout en peper op smaak brengen. Krieltjes met tuinerwten, Italiaanse carré en knoflooksaus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 795 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 48 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.