Goed­ge­vul­de groen­te­soep

(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 63

Ingrediënten

Keukenspullen
  • (staaf)mixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen en in kleine blokjes snijden. Prei schoonmaken en in ringen snijden. Bacon in stukjes snijden. In soeppan bacon uitbakken. Bacon uit pan nemen. Boter aan bakvet toevoegen en laten smelten. Aardappel en prei toevoegen en 10 min. zacht bakken. Inhoud basis voor soep en ruim 3 potten water toevoegen en aan de kook brengen. Peterselie fijnhakken. Room toevoegen en soep pureren. Bacon en mosterd toevoegen en soep nog even door en door verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen en met peterselie garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.