Ti­la­pia met ker­rie-ko­kos­saus

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kool schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika wassen, zaadlijsten verwijderen en paprika in blokjes snijden. Tilapia met zout en peper bestrooien. In steelpan kokosmelk en 3 el water aan de kook brengen. Sauspoeder met garde door kokosmelk kloppen. In koekenpan helft van olie verhitten en tilapia in 6 min. gaar bakken. In wok rest van olie verhitten en kool en paprika in 5 min. beetgaar roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tilapia met kerriesaus, rijst en kool serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 745 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 94 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.