Piz­za van naan­brood met tofu

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 830 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 63

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 2 bakplaten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Naanbroden voorzichtig overlangs doormidden snijden. Courgettes wassen en in dunne plakjes snijden. In braadpan 3 el. olie verhitten. Tofu en currypasta 2 min. bakken. Courgettes toevoegen en 8 min bakken. Mengsel met zout en peper op smaak brengen en over naanbodems verdelen. In pan rest van olie verhitten en spinazie in 1 min. laten slinken. Noten grofhakken. Spinazie en noten over naanbodems verdelen. Naanpizza's twee aan twee 10 min. in oven bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 830 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.