An­dij­vie met gor­gon­zo­la en peer

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Brood afbakken volgens aanwijzing op verpakking. Peer schillen, van klokhuis ontdoen en in parten snijden.Intussen andijvie in 3 min. beetgaar koken en afgieten. Gorgonzola over andijvie verkruimelen en even meewarmen tot hij smelt. Ciabatta in grove stukken snijden. Andijvie op bord scheppen. Peer ernaast leggen en honing over andijvie en peer druppelen. Serveren met ciabatta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 885 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.