Lams­ge­braad uit de oven

  • hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 480 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 40 min. wachten
(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage ovenschaal inhoud ca. 1 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Stukken lamsvlees inwrijven met mosterd en naast elkaar in ingevette ovenschaal leggen. Tijm, zout en peper naar smaak erover strooien. Boter erover schenken en sinaasappelsap langs rand op bodem van schaal schenken. In midden van oven lamsgebraad in 35-45 min. bruinbraden. Vlees halverwege keren en vocht erover lepelen. Lekker met couscous of gele rijst en broccoli.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.