Par­ma­ham met ri­cot­ta

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 6 personen
3 54

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Houd van de bieslook 12 sprieten achter voor garnering en snijd de rest fijn. Schep met een vork de ricotta om met de Grana Padano, de fijngesneden bieslook, cayennepeper en zout naar smaak. Halveer de plakken Parmaham in de lengte en besmeer ze met een laagje van het ricottamengsel. Rol de Parmaham op en bind de rolletjes vast met de achtergehouden bieslooksprieten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 12 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.