Groen­te­punt­jes met ker­rie­saus

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 8 stuks
3 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roer het kerriepoeder door de mayonaise. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de groenteburgers in 2-3 minuten per kant gaar en krokant. Neem de groenteburgers uit de pan en snijd ze elk in 6 punten. Schep op elk puntje 1 theelepel kerriesaus en garneer met een toefje tuinkers. Serveer de groentepunten koud of warm.

Tip:

Maak de groentepuntjes extra pittig door curry-pasta in plaats van kerriepoeder te gebruiken.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.