Ge­vul­de wit­lof­blaad­jes

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 6 stuks
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster de pecannoten kort in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Halveer de noten in de lengte. Schep in een kom de wortel om met de tomatentapenade. Haal de mooiste 18 blaadjes van de stronkjes witlof. Leg op elk blaadje witlof een schepje wortelmengsel en een halve pecannoot.

Tip:

Weinig tijd? Gebruik voorgesneden peenjulienne (zakje 150 g).

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.