Pit­ti­ge wor­tel­soep met tuin­bo­nen

(156)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 156

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In soeppan olie verhitten en ui goudbruin fruiten. Sambal en komijn toevoegen en 1 min. meebakken. Winterpeen door uimengsel scheppen. Bouillon erbij schenken, aan de kook brengen en soep 10 min. laten doorkoken. Met staafmixer of keukenmachine soep pureren. Soep opnieuw aan de kook brengen, tuinbonen toevoegen en 3 min. meeverwarmen. Soep op smaak brengen met zout en peper en in vier kommen of diepe borden scheppen. Met stokbrood serveren.

Tip:

prijs per persoon 0.60 (in november/december 2005)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.