Vis­sticks met to­ma­ten-ko­kos­saus

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens aanwijzing op verpakking. In hapjespan met anti-aanbaklaag helft van olie uit blikje ansjovis verhitten. Ansjovis, ui en kappertjes toevoegen en 3 min. op matig vuur bakken. Tomatenblokjes (incl. vocht) en kokosmelk erbij doen en aan de kook brengen. Tomaten-kokossaus 15 min. op laag vuur laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. In pan met anti-aanbaklaag rest van olie uit blikje ansjovis verwarmen en hierin vissticks bereiden volgens aanwijzing op verpakking. Rijst, vissticks en sperziebonen over vier borden verdelen, saus ernaast en erover scheppen.

Tip:

prijs per persoon 1.70 (in november/december 2005)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 97 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.