Bief­stuk met kas­tan­je­cham­pig­non­saus

(76)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 76

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 °C voorverwarmen en aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen en in vieren snijden. Broccoli wassen, in roosjes verdelen en stelen in stukken snijden. Biefstukken met peper bestrooien. Boter verhitten en biefstuk in 4 min. bruin en van binnen rosé bakken. Biefstukken uit pan nemen en warm houden. Broccoli in 6 min. beetgaar koken. In achtergebleven braadvet ui en champignons 3 min. bakken. Wijn en room erbij schenken en geheel 5 min. zachtjes laten pruttelen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Vlees met zout bestrooien en met saus, aardappelpartjes en broccoli serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 47 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.