Zuur­kool met ge­vul­de hot­dogs

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill op hoogste stand voorverwarmen. Puree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Zuurkool met jeneverbessen zachtjes verwarmen. Hotdogs laten uitlekken. Kaas in reepjes snijden. Hotdogs in lengte gedeeltelijk insnijden. Kaas in inkeping leggen en hotdogs omwikkelen met plakje spek. Hotdogs in 5 min. onder grill warm laten worden. Zuurkool laten uitlekken en jeneverbessen verwijderen. Hotdogs met zuurkool en puree serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.