Pen­ne met cour­get­te-kaas­saus en zalm

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen. Courgettes wassen en in blokjes snijden. Zalm in vier stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten. Zalm in 8 minuten aan beide zijden bruin en gaar bakken. In grote braadpan 2 el olie met ui zachtjes verhitten. Knoflook erboven uitpersen en meewarmen. Courgette al omscheppend 3 min. meebakken. Saus en penne door courgette roeren en geheel door en door warm laten worden. Penne met zout en peper op smaak brengen en over vier borden verdelen. Met zalm serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 960 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 91 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.