Mos­sel-room­soep

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 4 personen
2 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Soep volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Mosselen en bosuitjes door soep roeren en door en door warm laten worden. Met zout en peper op smaak brengen. Soep met soepstengels serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 215 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.