Gra­tin van ar­ti­sjok en tuin­bo­nen

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 485 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Slankroom bijna stijfkloppen. Ei, mosterd, citroenschil, -sap en 1/2 tl zout en peper erdoor scheppen. In ovenschaal artisjokken tegen elkaar aan zetten. Tomaatjes en tuinbonen erover verdelen. Roommengsel erop scheppen en gladstrijken. Kaas erover verdelen. Schaal in midden van oven in 20 min. goudbruin bakken. Gratin serveren met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het najaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.