Ha­ring­sa­la­de met ge­roos­ter­de groen­ten

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Aardappels in 20 min. gaarkoken, afgieten en laten afkoelen. Wortel en ui over bakplaat verdelen, besprenkelen met 2 el olie en bestrooien met zout en peper. Wortel en ui in midden van oven 15 min. bakken. Appelblokjes besprenkelen met 1 el citroensap. Dressing roeren van rest van olie, rest van citroensap, mosterd, bieslook en zout en peper naar smaak. Aardappel voorzichtig omscheppen met wortel, ui, appel en haring. Dressing erover schenken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het najaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.