Ge­vul­de fo­rel met kool­raap­pu­ree

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • bakpapier
  • lage ovenschaal inhoud ca. 2 liter
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 ºC. Ovenschaal bekleden met bakpapier. Hazelnoten in droge koekenpan goudbruin roosteren. In keukenmachine peterselie met knoflook en hazelnoten fijnmalen. Olie en azijn erdoor mengen, op smaak brengen met zout en peper. Buikholten van forellen met notenmengsel vullen. Forellen met plakjes rauwe ham omwikkelen, in ovenschaal leggen en in ca. 20 min. in midden van oven gaarbakken. Intussen koolraap in 15 min. gaarkoken. In magnetron in glazen schaal met bodem water tuinerwten afgedekt 2 min. op vol vermogen verhitten of volgens aanwijzingen op pak in pan op vuur bereiden. Melk verwarmen. Koolraap afgieten, warme melk toevoegen en met stamper tot grove puree stampen. Tuinerwten en puree mengen, op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met puree.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het najaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.