Lin­zen­sa­la­de met ou­de kaas

(110)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 110

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In wok ui in 2 el olie goudbruin fruiten. Knoflook en komijn toevoegen en 30 sec. meebakken. Spinazie in gedeelten toevoegen, laten slinken en op smaak brengen met zout en peper. Spinazie uit wok nemen. Rest van olie verwarmen, linzen toevoegen en al omscheppend 2-3 min. verwarmen. Tomaatjes en azijn erdoor mengen en op smaak brengen met zout en peper. Spinazie op schaal leggen en linzen erover verdelen. Kaas erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 295 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het najaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.