Ri­vier­kreef­tjes met pe­ter­se­lie-may­o­nai­se

(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 67

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Kappertjes fijnhakken. Kappertjes en peterselie door mayonaise roeren. Rivierkreeftjes, grootste deel van paprika (paar reepjes achterhouden voor garnering) en mayonaise door elkaar scheppen. Sla over vier bordjes verdelen en salade erop scheppen. Met achtergehouden paprika garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 16 g
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.