Thai­se sa­té en cur­ry­groen­ten

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Satéprikkers 1 min. in water leggen om verbranden te voorkomen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Biefstuk in blokjes snijden en met 1 1/2 el currypasta bestrijken. Blokjes aan satéprikkers rijgen. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In wok helft van olie verhitten en uien met paprika 5 min. roerbakken. Rest van currypasta en kokosmelk erdoor roeren en zachtjes verhitten. In koekenpan of grillpan rest van olie verhitten. Saté in 3 min. gaar bakken. Saté met groenten en rijst serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 91 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.